Peppa Pig är på nya äventyr

Hej hej klassen,

Vill bara berätta att jag har varit hemma hos en familj i Växjö då de hittade mig på Universitetet i Växjö där jag satt på en tavelram och tittade på dem när de gick förbi. De hade precis varit och tränat innebandy när de hittade mig. Jag fick följa med dem hem och var ute och höstade med dem i trädgården. Sedan fick jag titta på när en av killarna spelade match via länk vid ett tillfälle sedan igår åkte vi ner till Karlskrona för att titta på ytterligare en match, men denna gång fick vi vara med i arenan. Jag har hängt mycket med de tre barnen i familjen. Den lille killen i familjen ser ni på korten.

Nu är jag iväg på nya äventyr, hoppas ni får fortsätta följa med på dessa.

Ha en fin dag,

Kram Peppa Pig

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.