Ny information

Information till vårdnadshavare angående coronaviruset 4 november 2020

Vi vill med anledning av ovanstående information uppmana er vårdnadshavare att när ni lämnar och hämtar (utomhus) inte använder huvudentrén som passage. Att eleverna går där en sak. De kan ni lämna utanför huvudentrén annars gå runt om för att lämna på innegården. Det är en trång passage inte minst på morgonen.

Fotograferingen idag var tyvärr inställd p.g.a. sjukdom. Jag lovar att meddela nytt datum  så fort jag vet.

Angående fredagens simhallsbesök kommer vi att ha en lektion i klassrummet innan vi cyklar iväg. Det är viktigt att alla har trafikdugliga cyklar och cykelhjälm. De får ta med sig en liten fika. Vi kommer att vara tillbaka till skolan lagom till lunchen och slutar i vanlig tid (12.40)

Våra utvecklingssamtal kommer att ske digitalt och jag kommer snart skicka ut förslag på tider. De kommer ligga under skoltid så jag har eleverna hos mig och ni är med digitalt.

Det här inlägget postades i Informationsbrev. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.