Läsläxa

Läsläxa 3c

Idag har alla fått hem sina nya läsläxor. De har fått läseboken som i år heter, Nyckeln till skatten, samt en skrivbok.  De ska precis som innan träna på kapitlet tills de kan läsa det med flyt. För de som inte behöver så många genomläsningar så komplettera med att läsa i annan valfri bok. Jag rekommenderar ca. 15 minuters läsning om dagen. De ska dessutom göra sin uppgift i skrivboken, där vill jag gärna att ni vuxna är delaktiga, speciellt i början kan de behöva lite stöd. Påminn dem gärna att tänka på handstilen och lägga både tid och energi på läxan så att de kan vara stolta när de ska redovisa i skolan.

I slutet av veckan har jag och Gunilla upplevt att många varit trötta och lättirriterade. Hjälp oss med att se till att de kommer hit utvilade så bli skoldagarna lättare och roligare för oss alla.

Här kommer även information om läxhjälpen som ligger på måndagar 13-14.

LÄXHJÄLPEN INFO HT 2020

Det här inlägget postades i Läxor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.