Sommarlovsläsning

Hej igen allihop!

När jag nu sitter och sammanfattar och utvärderar läsåret som gått kommer jag och tänka på några saker jag till…

Först och främst ett brev från våra rektorer. Bättre sent än aldrig tänker jag så det kommer här:

Infobrev juni 2021

Sen vill jag också påminna om Sommarlovsboken och läsbingot som de nya mentorerna skickade hem. Ni har fått hem en broschyr om sommarlovsboken och det fungerar som vanligt så att man lånar och läser 5 böcker och så får man sedan en bok till hösten. Skillnaden i år är att vi inte har haft möjlighet att låna ut dessa böcker på skolan utan ni får själva gå till stora biblioteket och låna. Detta tycker jag verkligen att ni alla ska göra.

Jag vet att det var mycket som skickades hem sista veckan så titta efter så att ni verkligen har koll på både läsbingot och sommarlovsboken.

Det låg kvar en ryggsäck och ett litet paket i hallen efter att alla hade gått hem. Skolan är öppen så titta gärna förbi och hämta detta om ni saknar dem.

Stor kram till er alla!

//Sara

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.