Vecka 17

Tyvärr blev dagens bloggare inte klara så vi får se om det kommer en uppdatering under helgen..

Här kommer dock lite viktig info:

Vi vill att ni är extra observanta på symtom kopplade till Covid-19 och rekommenderar att ni testar era barn vid symtom och då håller era barn hemma i väntan på provresultat. Smittspridning finns på skolan både bland elever och vuxna.

Det kan framöver även bli aktuell med testning av symptomfria barn och vuxna beroende på hur smittspridningen utvecklas. Observera att det då fortsatt är sjukvården som står för testning, inte skolan.

Läs även här: Infobrev april 2021

Läxan till nästa vecka är häftet om Ormar. De ska läsa texten och göra uppgifterna på lösbladet d.v.s. svara på frågorna och skriva stödord. Själva boken gör vi i skolan. OBS! Läxan är till onsdag 5/5.

På torsdag 6/5 kommer alla 3:or att ha en samarbetsdag ”En annorlunda dag” med olika aktiviteter De får då gärna ha med sig fika.

Veckans grej handlade om Nelson Mandela och ledtråden till nästa vecka är: Gömd flicka som skrev.

Det här inlägget postades i Informationsbrev, Läxor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.