Vecka 7

  Vecka 7 

Hej! På måndagen hade vi idrott på idrotten hade vi lekar, vi lekte först fönstret sedan godis trollet fast att Robin skulle spela igång ett lags låt och då ska det laget springa runt godis trollet och när Robin har pausat musiken skulle godis trollet försöka att ta oss.

tisdagen hade den blåa gruppen bild och den röda gruppen teknik, på tekniken lärde vi oss om vad en dator behöver och på bilden gjorde vi klart kroppenböckerna. På onsdagen hade vi idrott, då hade vi styrketräning. Vi hade 9 övningar många fick träningsvärk. På torsdagen hade vi  en massa annat men nu hann vi inte skriva mer…

Av Alice P och Freja

Idag har vi haft avslutning på Hallows magiskola. Alla elevhemmen klarade slutprovet och vi hittade skatten. Vi sparar den till fredag vecka nio eftersom alla ändå hade fika med sig idag. Vi har alla fått superfina examensbevis som får pryda väggen ett tag.

OBS! Vikväggen i idrottshallen har gått sönder och kommer inte vara lagad till vecka nio. Därför är det uteidrott som gäller trots att det står annat i elevdagböckerna!

Vi har inga läxor under lovet utan nu hoppas vi att alla vilar upp sig ordentligt och fokuserar på att läsa bokjuryböcker istället. Vår orm växer så det knakar.

Vecka sju har varit en vecka full av lek i snön här kommer lite härliga rastbilder.

 

Det här inlägget postades i Hänt i veckan. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.