Ombyte efter idrotten

Hej!

I senaste informationsbrevet från ledningen stod följande:

Ombyte i samband med idrottsundervisning
Under hösten har vi undvikit ombyte i samband med idrottsundervisning. Detta har handlat om att undvika trängsel i våra omklädningsrum. Vår idrottshall är en undervisningssal där lektioner schemaläggs i stor utsträckning. För att undvika att måluppfyllelsen påverkas har vi beslutat att elever i åk 3-6 kommer duscha och byta om efter idrottslektionerna. De dagar eleverna har idrott vill vi att de kommer ombytta till skolan men duschar och byter om efter lektionen. På så sätt kan ombytta elever gå direkt in till lektionen och vi undviker trängsel i omklädningsrummen. Det här gäller från och med 25/1. Vid ändrade förutsättningar eller riktlinjer informerar vi om detta.

Det var många som hade missat detta idag, vilket är fullt förståeligt. Det kom mycket information förra veckan och jag hade dessutom inte varit tydlig med detta till eleverna. Därför får ni här en påminnelse tills på onsdag. 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.