Vecka 48-49 + nytt infobrev

Idag blir det blogg för två veckor då vi missade att publicera förra veckan.

Förra veckan hade vi adventsmys. Då sjöng vadventssånger till exempel tänd ett ljus och myste med fika. Det var gott. Vi har haft matteprov det var i tisdags det var lätt och svårt. På idrotten så var det sista gången vi dansade på idrotten. I bilden gör vi en adventskalender. Vi gör dom av brev. 

Dagens vecka yayyyyyyy 

 Vi har haft idrott då lekte vi massa lekar som bolltagen och en lek som vi inte vet vad den heter. På engelskan har vi kollat på en film som heter The game och den handlade om tid. I matten har vi jobbat med divisionPå textilslöjden har vi typ sytt lite julgrejer och munskydd. På träslöjden tror vi att dom har dom har gjort ett klättrande djur eller en leksak på hjul.  Det var typ allt så tack för du har läst detta!!!

Av IDUN och ERIK yayyy äntligen slut. 

Informationsbrev december 2020

Till er som varit hemma i veckan:

I matteboken har vi nu kommit till s.169 (sambandet mellan multiplikation och division).> I svenska arbetsboken har vi kommit till s.31. Sidan 32-33 är läxa till på torsdag 10/12. Från andra hållet i samma bok, Språknycklar har vi arbetat med s.46-47 (alfabetisk ordning)
Vi har inte arbetat i engelskaboken den här veckan.

Vi håller på att skriva nya trollsagor. Där ska de välja en bild av John Bauer och lägga in i ett worddokument. Sen fyller de i en sexfältare innan de börjar skriva på sagan.

För att logga in på Office 365 använder de sin mail adress som är 11______@utb.almhult.se Där strecken står för de tre första bokstaven i förnamnet + de tre första bokstäverna i efter namnet. T.ex. skulle min mailadress bli 11SARJON@utb.almhult.se med samma system. Lösenordet är samma som de loggar in med i skolan. Det kan alla.

På office 365 finns också deras faktatexter om kroppen, där börjar vi bli klara med hjärnan och våra sinnen.

Till sist vill jag önska er alla en härlig helg och tacka för alla trevliga teamsmöten vi haft i veckan.

//Sara

Det här inlägget postades i Hänt i veckan, Informationsbrev, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.