Vecka 40

Kometens vecka

Vi har haft idrott inne. På idrotten så körde vi basket.?. I tisdags så hade vi elevens val. Den blåa gruppen hade ingen slöjd för Christian var sjuk. Vi har haft musik i klassrummet istället för i musiksalen. För att vi skulle gör egen musik på datorn.  

Vi har lärt oss om pirayor  och hälften av dem är växtätare. 

Av Tindra & Edith

Ledtråden till nästa vecka är: Man med utsikt.

Just nu håller vi på med multiplikationstabellen Det är superbra om man tränar på tabellerna hemma. De tabeller vi har gått igenom hittills den här terminen är: 2, 4, 5, 8 & 10. De ska sitta som ett rinnande vatten. ? Tips: 2:ans = dubbelt, 4:ans = dubbelt-dubbelt, 8:ans = dubbelt-dubbelt-dubbelt och bara jämna produkter.

 

 

Det här inlägget postades i Hänt i veckan. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.