Sommarlovsutmaning!

Hej igen alla härliga sommarlovsfirare!

Här kommer en länk till en läsdagbok där ni kan skriva upp alla böcker ni läser och hur många sidor boken har. Jag hoppas att alla har möjlighet att skriva ut lappen eller fylla i den digitalt. Annars är det bara att anteckna på vilket papper som helst. Det finns också möjlighet att hämta den i klassrummet tisdag eller onsdag den här veckan.

Jag är igång, hoppas att du också är det Gunilla… 😉

Om ni vill får ni gärna kommentera på detta inlägg hur det går, för att peppa varandra. Ni kan också tipsa varandra om bra böcker. Det går även bra att mailbomba mig eller snapchatta till mig för att visa era framsteg om ni hellre vill det.

Läsdagbok 2C

Det här inlägget postades i Informationsbrev. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.