Torsdag 19/3

Idag har vi verkligen varit en decimerad skara på plats i skolan. 8 stycken sjuka och en ledig idag. Väldigt ovanligt i denna annars friska klass. 🙂 Hoppas alla piggar på sig och snart kan komma tillbaka i skolan. Vi har passat på att komma ikapp med sånt man inte är klar med och rätta fel. Observera att ingen förväntas arbeta hemma när man är sjuk. Det här är för dem som har lindriga symptom.

Idag har vi hunnit till s.101 i matteboken + att vi har rättat fel. Några behöver räkna ikapp lite hemma. Vi har även arbetat med 10 monkeys.

Vi har haft tyst läsning i 10 min. Detta har vi varje dag, håll gärna i det hemma om ni är tillräckligt friska.

Vi har haft bild, tillverkat rymdraketer och målat fler planeter. Detta får man göra i skolan när man är frisk igen. Vi har även ritat anakondor. De fick googla fram bilder och rita av. Detta kan man göra hemma, i så fall klistrar vi in bilderna i deras böcker när de kommer tillbaka till skolan.

Jag har tyvärr inte hunnit lyssna på deras läsläxor idag men vi kör ändå vidare med kap. 22 till nästa vecka.

Vi har inte haft någon engelska den här veckan. Vi har kommit till s.13. Kolla gärna ifall allt är gjort fram dit.

Jag avslutar med en krya på dig hälsning till alla sjuklingar!

Det här inlägget postades i Dagens skolarbete. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.