Första veckan

Det har börjat en ny fritidspedagog som heter Johan. Vi har intervjuat vuxna på skolan. Vi har bytt slöjd. På soltimmen då visade Johan gränserna. Vi har lärt oss om division. Vi har börjat skolan 2020. Vi har jobbat superbra denna vecka! 

 Av Isac och Freja.  

Ledtråd till nästa vecka:7300 ton järn på höjden 

En hälsning från Sara: Vilken kanonstart på terminen! Vi har hunnit massor på de här tre dagarna, det har varit arbetsro och alla har varit taggade. Några har hamnat i otakt vad det gäller läsläxan, det är kap.13 som gäller till nästa vecka. På fredag kommer vi att ha matteprov på kap.5. De behöver inte öva hemma, utan bara se till att hinna med det de ska i skolan. Vill man öva så öva på tvåhopp, femhopp och tiohopp (multiplikation).

 

 

Det här inlägget postades i Hänt i veckan. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.