Läxor och matteprov v.47

Hej 2C!

Den här veckan är det Läsfest i Kronobergs län och då passar vi på att göra läslarven som jag glömde dela ut inför höstlovet. De ska alltså läsa minst 15 min i valfri bok för att få fylla i en del av larven. Detta ska de göra 7 gånger. Det är en läxa, alltså inte frivilligt. Priser kommer att lottas ut.

Det blir alltså ingen vanlig läsläxa den här veckan men om de väljer att läsa sina 15 min i Diamantjakten så går det såklart bra. Kapitel 11 i Diamantjakten är till torsdagen den 28/11.

I morgon kommer vi ha matteprov på kapitel 3. Det handlar om additions- och subtraktionsuppställningar. Kolla gärna hemma så att de har förstått. Vi räknar precis likadant som ni föräldrar fick lära er när ni gick i skolan.

OBS! Det har börjat dyka upp saker hemifrån igen. Hjälp gärna till att kolla igenom deras väskor så att de inte plockar med sig en massa saker hit.

Det här inlägget postades i Informationsbrev, Läxor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.