Peppa Pigs äventyr del 1

Tjoho, vad roligt! Vi har fått brev från Peppa. 🙂

Hej Klass 2c!

Nu har jag varit på äventyr. Jag hamnade i Agunnaryd och på Agunnarydskolan. Jag fick åka med förskoleklassen till räddningstjänsten i Ljungby. Det var jätteskoj och jag lärde mig en massa

bra saker. Bland annat var man ska göra om det börja brinna och på vilka olika sätt man kan släcka en eld. Vi fick också prova att släcka en låtsaseld och åka brandbil. Det var jättespännande att åka brandbil, de satte på både blåljus och sirener. De visade oss all verktyg som finns i en brandbil, det var massor. Vi fick även se vad brandmännen sover när de är där på natten.

 

Nu hoppas jag att jag kommer iväg på nya äventyr. Ska bli spännande och se vad jag hamnar ?

 

Ha det så bra!

Många kramar Peppa Pig

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.